Huur Neckpiece (per maand)

175.00

Halsproblemen zijn goed te behandelen met de Centurion Neckpiece. Dit is een losse halsdeken met aan weerszijde 2 spoelen waarin het magneetveld wordt opgewekt. Met twee sluitingen aan de voorzijde past deze halsdeken op vrijwel ieder paard.

Daarnaast is de neckpiece ook eenvoudig op de rug van het paard te gebruiken. Of hij kan gebruikt worden bij een hond of een mens.

Naast kopen is het ook mogelijk de neckpiece voor onbepaalde tijd te huren. Dit kan zijn voor de behandeling van een kortdurend probleem, of om de apparatuur eerst uit te proberen voordat je tot aanschaf overgaat.

De Neckpiece is net als de Therapulse een deken, werkend op een oplaadbare batterij. Het is vrij licht van gewicht. Hierdoor is het heel makkelijk in gebruik.

De Neckpiece heeft 3 standen:

  • 2 Hz voor het acute stadium van de blessure om pijn en ontstekingen te laten verminderen
  • 15 Hz om de stofwisseling op celniveau te stimuleren
  • 30 Hz om de doorbloeding te verbeteren

Huren kan gedaan worden voor de behandeling van een enkele blessure. Maar de huur is ook bedoeld om de apparatuur eerst uit te proberen voordat tot aanschaf wordt overgegaan. Daarom worden de eerste drie maanden huur gezien als een proefperiode en worden daarom volledig verrekend met de verkoopprijs.

De eerste maand huur loopt via de webshop, daarna ontvangt u maandelijks een factuur.

Andere suggesties…