Huur Minipulse (per week)

50.00

De Minipulse is bedoeld voor behandeling van blessures, zoals peesblessures, botbreuken, bandproblemen aan het onderbeen, knie, kogel of spronggewricht van het paard. Maar ook zou je hem opengeklapt op de hals of de rug kunnen gebruiken. Het bestaat uit 2 kussens met een spoel erin waar d.m.v. een accu een pulserend magneetveld wordt opgewekt. Heel eenvoudig in gebruik dus en geen kabels die van of naar het paard lopen.

Naast kopen is het ook mogelijk de minipulse voor onbepaalde tijd te huren. Dit kan zijn voor de behandeling van een kortdurend probleem, of om de apparatuur eerst uit te proberen voordat je tot aanschaf overgaat.

De Minipulse heeft 3 standen:

  • 2 hz voor het acute stadium van de blessure om pijn en ontstekingen te laten verminderen
  • 15 hz om de stofwisseling op celniveau te stimuleren
  • 30 hz om de doorbloeding te verbeteren

Huren kan gedaan worden voor de behandeling van een enkele blessure. Maar de huur is ook bedoeld om de apparatuur eerst uit te proberen voordat tot aanschaf wordt overgegaan. Daarom worden de eerste drie maanden huur gezien als een proefperiode en worden daarom volledig verrekend met de verkoopprijs.

Normaal verhuren we alleen per maand, maar als we voldoende op voorraad hebben, is het ook mogelijk de minipulse per week te huren. Na deze week kan je de huur zolang verlengen als je wilt.

Andere suggesties…