Huur 9PH met spats en hoofpad (per maand)

325.00

Dit is de meest handzame machine op stroom. De 9PH heeft de voordelen van het krachtige veld van een machine op stroom, maar is toch van een handzaam formaat en licht in gewicht, zodat hij overal mee naar toe genomen kan worden.

De 9PH wordt geleverd met twee pijpkousen (spats), de hoofpad, een verdeelkastje, draagtas en een Mini Generator. De hoofpad wordt gebruikt voor behandeling van problemen aan de voeten van het paard. Het veld is nog krachtiger als bij de andere machines om daarmee alle moeilijk bereikbare delen van de voet te kunnen behandelen. De spats zijn voor de behandeling van de benen of de rug.

Naast kopen is het ook mogelijk de 9PH voor onbepaalde tijd te huren. Dit kan zijn voor de behandeling van een kortdurend probleem, of om de apparatuur eerst uit te proberen voordat je tot aanschaf overgaat.

De frequentie van de 9PH heeft 3 standen:

  • 2 hz voor het acute stadium van de blessure om pijn en ontstekingen te laten verminderen
  • 15 hz om de stofwisseling op celniveau te stimuleren
  • 30 hz om de doorbloeding te verbeteren

Ook de intensiteit kan in 3 stappen ingesteld.

Huren kan gedaan worden voor de behandeling van een enkele blessure. Maar de huur is ook bedoeld om de apparatuur eerst uit te proberen voordat tot aanschaf wordt overgegaan. Daarom worden de eerste drie maanden huur gezien als een proefperiode en worden daarom volledig verrekend met de verkoopprijs.

De eerste maand huur loopt via de webshop, daarna ontvangt u maandelijks een factuur.

Andere suggesties…