Huur Laser met pointfinder (per maand)

425.00

De Centurion Laser Shower is erg gebruikersvriendelijk ontworpen en beschikt over de modernste laser therapie technologie die beschikbaar is.

De centurion Laser Shower wordt geleverd met:

1. Draagtas
2. Een laser generator eenheid
3. Twee applicatoren, een douchekop en een puntlaser met acupunctuur puntzoeker

De acupunctuur pointfinder geeft aan wanneer een acupunctuur punt gevonden is en start dan automatisch met uitzenden van het laserlicht. De pointfinder maakt het vinden van acupunctuur punten veel makkelijker.

Naast kopen is het ook mogelijk de therapulse voor onbepaalde tijd te huren. Dit kan zijn voor de behandeling van een kortdurend probleem, of om de apparatuur eerst uit te proberen voordat je tot aanschaf overgaat.

De Centurion Laser Shower werkt door het uitzenden van een continue golf van laser licht op meerdere frequenties. Hierdoor kunnen veel verschillende problemen variërend van oppervlakkige verwondingen tot dieper liggende problemen in zacht weefsel. (zoals pezen)

De Centurion Laser Shower werkt op batterijen. Compleet opgeladen zal de eenheid gedurende tien uur gebruikt kunnen worden. De bijgeleverde lader moet dan aan de eenheid worden aangesloten en kan ‘s nachts worden opgeladen zodat het ‘s ochtends weer klaar voor gebruik is.

Kenmerken Centurion Laser Shower:

  • Zichtbaar infrarood licht
  • Multi-frequentie spectrum
  • Voorgeprogrammeerde frequentie spreiding van 20 tot 20.000 Hz
  • 785 nanometer golflengte
  • Continue golf voor een hogere gemiddelde sterkte
  • Groothoek applicator (7 diodes)
  • Punt applicator
  • Acupunctuur pointfinder
  • Ingebouwde instelbare digitale timer

De groothoek kop zendt laser licht uit met een golflengte van 785 nm uit zeven laser diodes en wordt gebruikt voor behandeling van grote gebieden.

De puntkop zendt laser licht uit met een golflengte van 785 nm uit één enkele laser diode. Deze wordt gebruikt voor behandeling van kleine gebieden en om acupunctuur punten te stimuleren.

De acupunctuur pointfinder geeft aan wanneer een acupunctuur punt gevonden is en start dan automatisch met uitzenden van het laserlicht. De pointfinder maakt het vinden van acupunctuur punten veel makkelijker.

Huren kan gedaan worden voor de behandeling van een enkele blessure. Maar de huur is ook bedoeld om de apparatuur eerst uit te proberen voordat tot aanschaf wordt overgegaan. Daarom worden de eerste drie maanden huur gezien als een proefperiode en worden daarom volledig verrekend met de verkoopprijs.

De eerste maand huur loopt via de webshop, daarna ontvangt u maandelijks een factuur.