4PH gebruikt

6,400.00

De 4PH wordt geleverd met 4 pijpkousen, een deken voor het lichaam, 2 verdeelkastjes en een draagtas.

De 4PH is de meest complete machine. De spats kunnen om het been gedaan worden of worden in de zakken van de deken geplaatst. Ook kunnen bijvoorbeeld twee spats aan elkaar gebruikt worden voor behandeling van de hals. De deken is gemaakt van stevig katoen en bevat zakken waarin de spats op de gewenste positie geplaatst kunnen worden.

Artikelnummer: 1007-1 Categorie: Tags: , ,

De frequentie kan in 10 stappen tussen de 1 en 50 Hz. worden ingesteld. De intensiteit  heeft 9 stappen tussen de 5 en 100 Gz.
De tijd kan gevarieerd worden tussen de 1 en 99 minuten. Met deze machine kan nog meer als met de andere machines, de behandeling precies worden afgestemd op de individuele situatie.

Huren kan gedaan worden voor de behandeling van een enkele blessure. Maar de huur is ook bedoeld om de apparatuur eerst uit te proberen voordat tot aanschaf wordt overgegaan. Daarom worden de eerste drie maanden huur gezien als een proefperiode en worden daarom volledig verrekend met de verkoopprijs.

Deze 4PH is een aantal korte perioden verhuurd geweest. Na iedere keer verhuren wordt de apparatuur helemaal nagekeken, gereinigd en indien nodig gerepareerd. Op gebruikte apparatuur krijg je dezelfde garantie als op nieuwe apparatuur. Eén jaar onvoorwaardelijk.

Andere suggesties…