Centurion Respira Silver

39.95

Zilveroplossing is actief tegen alle soorten micro-organismen, bacteriën, schimmels en virussen. Ionic ResiraSilver + kan honderden verschillende infectieuze micro-organismen kan doden – waaronder veel van de antibiotica resistente superpathogenen.

Categorie:

Het enige wat aan het water in de transpirator kan worden toegevoegd is Centurion Ionic ResiraSilver +. Zilveroplossing is actief tegen alle soorten micro-organismen, bacteriën, schimmels en virussen. Ionic ResiraSilver + kan honderden verschillende infectieuze micro-organismen kan doden – waaronder veel van de antibiotica resistente superpathogenen.

Centurion Ionic ResiraSilver  + -oplossing is een veilige, niet-toxische en een natuurlijke oplossing die zilverionen bevat die zich hechten aan de enzymreceptorplaats op de buitenste schil van pathogene micro-organismen en deze binnen 4-6 minuten doodt door de opname van zuurstof te voorkomen. In tegenstelling tot farmaceutische antibiotica heeft ResiraSilver Plus + geen invloed op nuttige enzymen en weefselcellen, ze blijven intact.

De Ionische ResiraSilver + van Centurion kan voorafgaand aan en na de wedstrijd worden gebruikt.