fbpx
06-53737071info@magnacare.nlHaagwinde 11, Puttershoek
MagnaCare Therapieën

EZY: Pulserend Magneetveldtherapie voor mensen

magneetveld therapie kan helpen bij zowel acute als chronische blessures
magneetveld therapie kan helpen bij zowel acute als chronische blessures

Blessures of chronische problemen

Of het nu gaat om een kortdurende blessure of om een chronisch probleem. Het geeft altijd ongemak en maakt dat je niet kan doen wat je zou willen doen.

Graag zou je snel weer alles kunnen doen wat je eerder ook deed of soms zou je alleen maar willen dat je je iets beter zou voelen.

Ziektes, blessures, pijn, alles is terug te zien op celniveau. Bij een blessure in welke vorm dan ook, is er een elektrische verstoring in de cel. Door deze elektrische verstoring functioneert de cel niet meer zoals het hoort. Het zuurstoftransport is verstoord en het weefsel is niet meer in gezonde toestand.

Pulserend Magneetveldtherapie heeft een invloed op deze elektrische verstoring in de cel en kan op die manier helpen in het herstelproces.

In de beginfase worden pijn en ontstekingen geremd door middel van een lage frequentie. In een later stadium kunnen we, door het verhogen van de frequentie de doorbloeding en de stofwisseling verbeteren. Dit helpt het lichaam sneller te genezen.

EZY systeem

De Centurion EZY is een pulserend  magneetveld therapie systeem dat bijzonder effectief is voor behandeling van aandoeningen op verschillende plaatsen van het menselijk lichaam.

Pulserend magneetveldtherapie systeem voor mensen
Pulserend magneetveldtherapie systeem voor mensen

De meest gebruikte vorm van de EZY is een ring, die om een deel van het lichaam gedaan kan worden. Door de nieuwste tesla technologie is het systeem is licht in gewicht en gemakkelijker in gebruik dan de oudere modellen. Het EZY systeem kan dáár gebruikt worden waar het nodig is.

Door de vorm van de ring zit je midden in het magneetveld (in tegenstelling tot een mat of deken waar je op of onder het veld ligt). Hierdoor is het effect nog groter. Het veld van de ring is dusdanig groot dat bij gebruik van de ring om het middel, bijna het volledige lichaam wordt behandeld.

Met het EZY magneetveld therapie systeem kan gekozen worden uit 4 frequenties. De laagste frequentie wordt gebruikt in het acute stadium en zorgt voor vermindering van pijn en ontstekingen. Hogere frequenties zijn voor het verbeteren van de doorbloeding en de stofwisseling. De behandeltijd kan met 10 minuten interval worden aangepast van 20 tot 60 minuten.

Naast de ring kunnen er ook extra (zachte) hulpstukken geleverd bij de EZY voor behandeling van de nek en de rug.

Deken

De nieuwste uitvoering van de EZY is de EZY deken. In deze deken zitten 12 spoelen die dezelfde werking hebben als de originele EZY spoel. Maar door de uitvoering in dekenvorm is deze EZY erg eenvoudig en comfortabel in gebruik.

Zelf uitproberen?

Nieuwsgierig geworden naar de invloed van magneetveld op jouw eigen blessure bij? Begin dan vandaag nog met de huur en ervaar het zelf. Kopen kan natuurlijk ook. We verrekenen altijd de eerste drie maanden huur met de verkoopprijs. Op deze manier kan je zonder extra kosten en zonder dat je direct een grote beslissing moet nemen, zelf ervaren hoe het EZY systeem bevalt.

Zelf uitproberen ?

Begin vandaag nog met de huur van de EZY

Ervaringen van gebruikers van de EZY

Video afspelen

Prijzen

EZY systeem huren

voor een kort probleem of om uit te proberen
175 per maand
  • inclusief BTW
  • voor een kortdurend letsel
  • om eerst uit te proberen
  • de eerste 3 maanden huur worden verrekend met de aanschaf
start vandaag

EZY deken huren

voor een kort probleem of om uit te proberen
175 per maand
  • inclusief BTW
  • voor een kortdurend letsel
  • om eerst uit te proberen
  • de eerste 3 maanden huur worden verrekend met de aanschaf
start vandaag

Leer hier hoe je EZY te gebruiken

Video afspelen
Video afspelen

Meer achtergrond informatie over pulserend magneetveldtherapie

Video afspelen
Video afspelen