fbpx

Heb jij een paard met een blessure aan zijn benen?

En weer jij weer zo snel mogelijk in het zadel zitten?

Pulserend magneetveldtherapie en dan met name de Minipulse wordt heel vaak gebruikt om de blessure snel op te lossen. Het gebruik is zo simpel dat jij het zelf kan doen.

Test zelf hoe jij de minipulse kan gebruiken voor de blessure van je paard

Voor peesblessures

Heeft je paard een peesblessure? Is het vooruitzicht maanden stappen en koelen? Met hulp van pulserend magneetveldtherapie gaat  het herstel sneller en beter.

De minipulse is het makkelijkst te gebruiken pulserend magneetveld apparaat. Je gebruikt de minipulse in de acute fase, maar je kan hem ook gebruiken tijdens de opbouw van het werk.

Door de Minipulse te gebruiken, zal je meer kunnen doen dan alleen stappen en koelen. Je zal sneller weer kunnen rijden en je oude niveau kunnen bereiken.

minipulse pulserend magneetveld therapie voor beenproblemen
Minipulse, pulserend magneetveld therapie om het spronggewricht

Maar niet alleen peesblessures

Maar ook als je paard een andere blessure heeft, kan je de Minipulse gebruiken. Ieder weefsel reageert op magneetveldtherapie. Daarom kan je iedere blessure behandelen. Op de benen, het spronggewricht, maar ook op de hals of rug kan je de Minipulse gebruiken.

Ook voor jezelf

De Minipulse is weliswaar voor paarden gemaakt, maar je kan hem ook heel goed gebruiken voor een blessure aan je eigen knie, schouder of rug.

Minipulse pulserend magneetveld therapie ook voor humaan gebruik

Gebruik van de Minipulse

Video afspelen
Ik gebruik pulserend magneetveld therapie met regelmaat in de praktijk. Ik gebruik de therapie met name bij aanhechtingsproblemen van de pezen. Ik heb het idee dat het pijnstillend werkt en de genezing bevordert. Maar ook in andere gevallen zoals een hoefbeenfractuur heb ik het gebruikt. Het werkt heel praktisch en de eigenaar kan het zelf ook doen.
Leendert-Jan Hofland
Leendert-Jan Hofland
DAP Bodegraven
Verkocht in meer dan
1
landen
Meer dan
1
tevreden klanten in Nederland
Meer dan
1
tevreden klanten wereldwijd