laser

Een verhaal om van te schrikken, maar gelukkig met goede afloop

wond voor gebruik van lasertherapie

Het volgende verhaal ontvingen wij van Suzanne van Diggele. De pony van haar dochter was ernstig gewond geraakt bij een trailer ongeval. Met hulp van dagelijkse lasertherapie is alles gelukkig goed gekomen.

Mijn pony Chelsey is betrokken geweest bij een ernstig auto ongeluk. Zij zat over haar hele lichaam vol met wonden. Een aantal verder gehecht een groot aantal niet. Wij waren bang dat zij voor altijd onder de littekens zou blijven zitten.

Een paar dagen na het ongeluk

Mijn moeder en ik hebben haar verwondingen een maand lang 2x per dag  intensief behandeld en het resultaat was boven verwachting. De dierenartsen waren ook heel erg enthousiast over  de genezing van de wonden. Het haar kwam snel weer terug en er is geen wildvleesvorming gekomen.

Na 2 weken laser behandeling

Ik ben heel blij dat mijn moeder het laserapparaat  had gehuurd. Het laseren eiste wel heel veel geduld maar dat hadden we er voor over. Ik ben ontzettend blij dat er bijna niets meer van de littekens te zien is. Ik was heel bang dat ze voor altijd grote littekens zou hebben gelukkig is dit niet zo! Dankzij het laserapparaat van Magnacare zijn de littekens voor het grootste deel verdwenen.

Aan het eind van de laser behandeling