fbpx
06-53737071info@magnacare.nlHaagwinde 11, Puttershoek
MagnaCare Therapieën

Carnibest Vervleesvoeding voor honden

carnibest vers vlees
carnibest vers vlees voor honden

Ervaring

Nadat wij zulke goede resultaten hadden met onze eigen honden zijn wij sinds 2018 zijn wij ook leverancier van Carnibest.

Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden, katten en fretten. Voor deze diersoorten heeft Carnibest al 18 jaar diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment

Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen, wat onder andere blijkt uit de talloze gebruikerservaringen die u op deze website kunt lezen. Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Carnibest. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten!

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Bedrijfsinformatie​

Carnibest wordt geproduceerd volgens de huidige HACCP-normen en is een door de VWA en Productschap Diervoeder erkend bedrijf.

Honden

 • Voor honden zijn de volgende producten verkrijgbaar:

  • Natuurvoer:
   Deze voeding is het meest geschikt voor honden die voor geen enkele voedingsstof allergisch zijn, tevens zeer geschikt voor pups, jonge honden, drachtige en zogende teven. Bevat: Vers rundvlees, vers kippenvlees, verse fijngemalen groenten, rijst, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Natuurvoer Puppy
   Deze voeding is gelijk aan het normale Natuurvoer voor honden maar is qua substantie net als tartaar, waardoor het ideaal voer is om pups mee te spenen.
  • Natuurvoer Diabetes
   Deze voeding is met name geschikt voor honden met suikerziekte. Het bevat enkel een zeer klein percentage fijngemalen bladgroenten en geen zetmeelhoudende producten. De alvleesklier wordt hierdoor ontzien.
   Bevat: Vers rundvlees, verse kip, verse fijngemalen groenten (niet zetmeelhoudend!),  koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Natuurvoer Pancreas
   Deze voeding is speciaal gemaakt voor honden met exocriene pancreas-insufficiëntie. U hoeft aan Carnibest Natuurvoer Pancreas niets toe te voegen, het is net als alle andere maaltijden van Carnibest, compleet.
   Bevat: vers rundvlees (o.a. pancreas), verse kip, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Natuurvoer BIO
   Carnibest Natuurvoer BIO is een uitkomst voor de consument die bijvoorbeeld zelf uitsluitend biologisch eet en zijn/haar hond ook biologisch voer met het EKO-keurmerk wil voorschotelen.
   Bevat: Vers biologisch rundvlees, verse biologische kip, verse biologische groenten, biologische rijst, biologische plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Lam/rijst
   Deze voeding is zeer geschikt voor honden welke allergisch zijn voor rundvlees. Lam/Rijst is ook geschikt voor jonge honden die symptomen van allergie vertonen voor rundvlees.
   Bevat: Vers lamsvlees, vers kippenvlees, rijst, verse fijngemalen groenten, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Lam diabetes
   Deze voeding is met name geschikt voor honden met suikerziekte, welke tevens allergisch zijn voor rundvlees. Het bevat enkel een zeer klein percentage fijngemalen bladgroenten en geen zetmeelhoudende producten. De alvleesklier wordt hierdoor ontzien.
   Bevat: Vers lamsvlees, verse kip, verse fijngemalen groenten (niet zetmeelhoudend!), koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Kalkoen
   Deze voeding is 100% hypoallergeen en bevat uitsluitend kalkoen als dierlijke eiwitbron.
   Kalkoen/rijst is uitermate geschikt voor honden welke een eliminatiedieet voorgeschreven hebben gekregen, om uit te sluiten of de hond allergisch of intolerant is voor andere dierlijke eiwitten.
   Het principe is gelijk aan Carnibest Eend/Rijst, waardoor men nu een keuze heeft uit 2 eliminatiediëten.
  • Kalkoen Diabetes
   Deze voeding is zeer geschikt voor met name honden met suikerziekte, welke tevens allergisch of intolerant zijn voor de meest gebruikte vleessoorten. Het kan tevens als eliminatie-dieet gebruikt worden. U hoeft aan de Carnibest Kalkoen Diabetes niets toe te voegen, het is net als alle andere verse maaltijden van Carnibest, compleet. Bevat: vers kalkoenvlees, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Kip/rijst
   Deze voeding is zeer geschikt als afwisseling op Natuurvoer maar is tevens geschikt als complete maaltijd. Het bevat echter geen pens.
   Bevat: Vers kippenvlees, rijst, verse fijngemalen groenten, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Light
   Deze voeding is zeer geschikt om honden met overgewicht te doen laten afvallen en werkt tevens preventief tegen vetzucht bij gecastreerde honden en/of oudere minder aktieve honden.
   Bevat: Vers rundvlees, een groot deel verse fijngemalen groenten, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Aktief
   Deze voeding is zeer geschikt voor honden die prestaties moeten leveren. Denkende aan Border Collies in training, politiehonden, sledehonden en windhonden. Tevens is Carnibest Aktief ideaal voor honden die herstellende zijn van operaties en ziekten. Honden met ondergewicht kunnen kunnen met dit voer weer zeer snel op hun normale gewicht worden gebracht. Carnibest Aktief is tevens zeer geschikt voor zogende teven. Voor pups en drachtige honden is Carnibest Aktief niet geschikt in verband met het hogere energie-gehalte, vanaf 12 maanden kan Aktief gegeven worden aan jonge honden. Bevat: Vers rundvlees, verse kip, rijst, verse fijngemalen groenten, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Eend/rijst
   Deze voeding is zeer geschikt voor honden die voor de meest gebruikte vleessoorten allergisch of intolerant zijn. Vaak wordt door de dierenarts een eliminatie-dieet voorgeschreven, dat houdt in dat er voor de hond zelf ‘gekookt’ moet gaan worden. Lamsvlees werkt vaak niet meer als eliminatie-dieet, eendenvlees wel. U hoeft aan Carnibest Eend/Rijst niets toe te voegen, het is net als alle andere verse maaltijden van Carnibest, compleet.
   Bevat: Vers eendenvlees, rijst, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Eend Diabetes
   Deze voeding is zeer geschikt voor met name honden met suikerziekte, welke tevens allergisch of intolerant zijn voor de meest gebruikte vleessoorten. Het kan tevens als eliminatie-dieet gebruikt worden. U hoeft aan de Carnibest Eend Diabetes niets toe te voegen, het is net als alle andere verse maaltijden van Carnibest, compleet. Bevat: vers eendenvlees, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.
Zie voor meer informatie: https://www.carnibest.nl/
 

De producten zijn verkrijgbaar in 500 en 1000 gr verpakkingen. Een aantal producten hebben we op voorraad. Voor de overige geldt dat als u de bestelling uiterlijk woensdagochtend voor 12 uur doorgeeft, u deze vrijdag op kan halen.