magneetveldmagneetveld-paard

Behandeling van blessure aan het checkligament met de minipulse

scan van checkligament

Van Annemiek ter Horst krijgen wij het volgende mooi verhaal over de behandeling van de blessure aan het checkligament van haar paard:

scan van checkligament na behandeling met de minipulse

Begin november kreeg mijn paard de diagnose checkligament blessure. Eerst laser therapie overwogen, maar na Google kwam ik op de minipuls magneetveldtherapie.  Gelijk 1 gehuurd.

Deze week is de veearts weer geweest om te scannen na 12 weken en toen kwam hij met het goede nieuws dat het Checkligament weer volledig genezen is. Hij was verbaasd over hoe snel het gegaan is. Ondanks dat mijn paard overdag gewoon buiten staat en af en toe een bokkensprong maakt. Erg blij mee dus!! Zo blij dat ik besloten heb de minipuls te kopen. Zo kan ik hem mooi blijven inzetten bij de opbouw en zelf gebruik ik hem ook voor mijn voet waar artrose in zit. De voet is veel minder stijf en pijnlijk.

 

scan van checkligament na behandeling met de minipulse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *